egymezo
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» حلوة النكتة ديه
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الأربعاء 22 ديسمبر - 2:57 من طرف Admin

» أقنعة لجمال البشرة الجافة
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الإثنين 20 ديسمبر - 8:39 من طرف شمعه امل

» طريه عمل الهمبورجر
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:35 من طرف ام محمد

» طريه عمل الهمبورجر
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:34 من طرف ام محمد

» حصريا البوم منوعات - بعد الفراق 3 من روتانا 2010 Ripped From OriGinal Cd Q 320Kpbs
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الأحد 12 ديسمبر - 14:28 من طرف Admin

» فيلم اللمبي 8 جيجا PPVScr
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الجمعة 10 ديسمبر - 17:32 من طرف Admin

» المصحف المرتل بصوت القارئ عادل مسلم برواية حفص عن عاصم بحجم 515 ميجا فقط
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:49 من طرف Admin

» حصرياونتحدى فيلم الــديكــتــاتـورdvd برابط مباشر واحد
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:36 من طرف Admin

» حصريا النسخة الـ DVD-R5 لفيلم حصريا النسخة الرعب والغموض الاسطورى
فراخ كنتاكى موووووووووو Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:27 من طرف Admin

التبادل الاعلاني

فراخ كنتاكى موووووووووو

اذهب الى الأسفل

فراخ كنتاكى موووووووووو Empty فراخ كنتاكى موووووووووو

مُساهمة من طرف Admin الأحد 31 أكتوبر - 6:57

(القادير)

فرخة مقطعة ومنزوعة الجلد
ماء بصلة كبيرة
-انا بستخدم بصلة كاملة مفرومة ناعم -
اربع فصوص توم مفروم ناااااااااااعم
-وممكن بودرة توم-
معلقة كبيرة كسبرة ناشفة
عصير ليمونتيييييييين
2 معلقة خل
شطة
ملح
سماق -ممكن الاستغناء عنة بس بيدى طعم -

دقيق ابيض \دقيق درة
والافتكاسة بتاعتى هتبقى كيس سبايسى بطعم الفرايد تشيكن
او سبايسى حار

3 بيضات

**كلااااااااااااكيت تانى مرة \فراخ كنتاكى من مطبخى

طبيعى بقى هنتبل الفراخ بالبصل والتوم والشطة والكسبرة
والليمون والخل
بعد ما نشيل الجلد وننغزها بالسكين زى كدة

**كلااااااااااااكيت تانى مرة \فراخ كنتاكى من مطبخى

نسيبها اطول وقت
-انا مش بسيبها كتير علشان بطلعها الصبح بدرى -

بعد ما تتبل نجيبها
**كلااااااااااااكيت تانى مرة \فراخ كنتاكى من مطبخى
ونحضر كيسين وطبق
كيس فية دقيق وكيس فية دقيق درة وعلية السبايسى
وطبق فية 3 بيضات مع شوية فلفل اسود
وممكن نحط شوية لبن
**كلااااااااااااكيت تانى مرة \فراخ كنتاكى من مطبخى
نحطها فى الدقيق الابيض ثم البيض ثم الدقيق الدرة
وعلى الفريزر شوية
وبعدين نسخن الزيت اوووووووى ونحطها
مش كتييييير يا جماعة الغرض من الزيت انة يدى لووووووون دهبى جميل
اما السوا فهيبقى لما نطلعها هنحطها فى صاجة الفرن وعلى الفرن على طووووول
**كلااااااااااااكيت تانى مرة \فراخ كنتاكى من مطبخى
اللى سخناة طبعا قبل ما نقلى الفراخ
ونسيبها كدة شوية لحد اما تستوى خالص
وخالى بالك علشان متتحرقش
وبالف هنا وشفاااااااااااااااا

كان نفسة اصورها بعد ما طلعت بس والله مكنش فى وقت

ياريت متنسووووووووووووش التقييم
والردود الحلوة اللى بتنور الموضوع

والدعاء بتيسير الحال ان شاء الله
Admin
Admin
Admin

عدد المساهمات : 14
نقاط : 49659
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 17/10/2010
العمر : 43

https://egymezo.ahlamontada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى