egymezo
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» حلوة النكتة ديه
المعمول بالملبن Icon_minitime1الأربعاء 22 ديسمبر - 2:57 من طرف Admin

» أقنعة لجمال البشرة الجافة
المعمول بالملبن Icon_minitime1الإثنين 20 ديسمبر - 8:39 من طرف شمعه امل

» طريه عمل الهمبورجر
المعمول بالملبن Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:35 من طرف ام محمد

» طريه عمل الهمبورجر
المعمول بالملبن Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:34 من طرف ام محمد

» حصريا البوم منوعات - بعد الفراق 3 من روتانا 2010 Ripped From OriGinal Cd Q 320Kpbs
المعمول بالملبن Icon_minitime1الأحد 12 ديسمبر - 14:28 من طرف Admin

» فيلم اللمبي 8 جيجا PPVScr
المعمول بالملبن Icon_minitime1الجمعة 10 ديسمبر - 17:32 من طرف Admin

» المصحف المرتل بصوت القارئ عادل مسلم برواية حفص عن عاصم بحجم 515 ميجا فقط
المعمول بالملبن Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:49 من طرف Admin

» حصرياونتحدى فيلم الــديكــتــاتـورdvd برابط مباشر واحد
المعمول بالملبن Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:36 من طرف Admin

» حصريا النسخة الـ DVD-R5 لفيلم حصريا النسخة الرعب والغموض الاسطورى
المعمول بالملبن Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:27 من طرف Admin

التبادل الاعلاني

المعمول بالملبن

اذهب الى الأسفل

المعمول بالملبن Empty المعمول بالملبن

مُساهمة من طرف ملك الاحساس الجمعة 29 أكتوبر - 8:09

بسم الله الرحمن الرحيم
ازيكم يا اخواتى الفتكوات و حشتونى و الله ...يا رب تكونوا كلكم بخير و كل سنة و انتم طيبين
تعالو ا بقى نشوف المعمول بتاعى و الله يا جماعة طريقته بسيطة و طعمه جميل و ينفع للفطار او العشاء

يالا نشوفوا المقادير

3 كوب دقبق
كوب الا ربع ماء دافئ او لبن دافئ و يفضل اللبن
كوب الا ربع زيت
قطعة خميرة بحجم الليمونه
ملقة كبيرة سمسم
ملبن للحشو و ممكن عجوة

الطريقة
1-دوبى الخميرة فى الماء الدافئ او اللبن ثم ضعى الدقيق و السمسم و الملح فى و عاء كبير ثم قومى بتسخين الزيت
ثم ضعى الزيت على خليط الدقيق ثم يبس باليد جيدا ثم ضعى الماء الدافئ بالخميرة و اعجنيهم جيدا
2 - خذى قطعة من العجين بحجم البيضة الصغيرة واعملى حفرة فى منتصف قطعة العجين ثم خدى بالمعلقة الصغيرة قطعة من الملبن و يكون عليه سودانى و او قليل من الارفة و ضعيها فى الحفرة ثم لمى قطعة العجين جيدا
و اضغطى عليها و تكون زى الدائرة
3- رصيى المعمول فى الصاج و تكونى مسخنة الفرن قبلها بخمس دقايق

و بالهنا و الشفا
و بالله عليكم ما تنسو التقييم
و السلام عليكم
ملك الاحساس
ملك الاحساس
مشرفة قسم الصحة والجمال

عدد المساهمات : 146
نقاط : 50086
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 17/10/2010
العمر : 37

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى