egymezo
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

مواضيع مماثلة
    المواضيع الأخيرة
    » حلوة النكتة ديه
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الأربعاء 22 ديسمبر - 2:57 من طرف Admin

    » أقنعة لجمال البشرة الجافة
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الإثنين 20 ديسمبر - 8:39 من طرف شمعه امل

    » طريه عمل الهمبورجر
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:35 من طرف ام محمد

    » طريه عمل الهمبورجر
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الجمعة 17 ديسمبر - 20:34 من طرف ام محمد

    » حصريا البوم منوعات - بعد الفراق 3 من روتانا 2010 Ripped From OriGinal Cd Q 320Kpbs
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الأحد 12 ديسمبر - 14:28 من طرف Admin

    » فيلم اللمبي 8 جيجا PPVScr
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الجمعة 10 ديسمبر - 17:32 من طرف Admin

    » المصحف المرتل بصوت القارئ عادل مسلم برواية حفص عن عاصم بحجم 515 ميجا فقط
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:49 من طرف Admin

    » حصرياونتحدى فيلم الــديكــتــاتـورdvd برابط مباشر واحد
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:36 من طرف Admin

    » حصريا النسخة الـ DVD-R5 لفيلم حصريا النسخة الرعب والغموض الاسطورى
    اسهل كرواسون بالجبنة Icon_minitime1الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:27 من طرف Admin

    التبادل الاعلاني

    اسهل كرواسون بالجبنة

    اذهب الى الأسفل

    اسهل كرواسون بالجبنة Empty اسهل كرواسون بالجبنة

    مُساهمة من طرف ملك الاحساس الجمعة 29 أكتوبر - 8:25

    النهاردة احب اقدم لكم طريقة عمل كرواسون وباتيه بالجبنة او بالشيكولاتة
    والطريقة فعلا مفيش اسهل من كدة باذن الله

    المكونات كلها سوا في الاول هي

    (3كوب دقيق - كيس لبن نيدو(2ملعقة كبيرة)-ملعقة ملح- (ولو هنعمله بحشوة شيكولاتة يبقي نزود ملعقة سكر كمان )-كوب لبن دافيء-قطعة خميرة قد عين الجمل-3ملعقة زيت او سمن او زبدة)

    اولا النواشف علي بعض

    3 كوب دقيق
    اللبن البودرة
    الملح
    ممكن تضيفي نصف ملعقة شمر او كمون

    ثانيا السائل

    كوب لبن دافيء
    خميرة
    و ملعقة سكر اساسي مع الخميرة

    ونضيف النواشف مع اللبن والزيت ونعجن كتير لحد ما الواحد ايده توجعه هههههه
    العجينة بتكون طرية وهشة وكل ما تعجني اكتر العجينة تبق قطنية اكتر
    واتركيها تخمر ساعة

    وبعد ين تشكليها وتحشيه زي ما تحبي
    وسيبيها متغطية وفي مكان دافي قبل ما تدخليها الفرن لمدة ربع ساعة

    ادهني الوجه بصفار بيضة مخلوطة مع 3او4 ملاعق لبن

    دخليا الفرن ولا حظيها لحد ما الوجة يبقي لونه زي اللي في الصورة

    وبالهنا والشفا
    ملك الاحساس
    ملك الاحساس
    مشرفة قسم الصحة والجمال

    عدد المساهمات : 146
    نقاط : 50076
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 17/10/2010
    العمر : 37

    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

    الرجوع الى أعلى الصفحة

    - مواضيع مماثلة

     
    صلاحيات هذا المنتدى:
    لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى