بحـث
المواضيع الأخيرة
لقمة القاضى
صفحة 1 من اصل 1
لقمة القاضى
صوا بقي انا هديكم طريقة سهلة وجميلة ويارب تعجبكم وتنول رضاكممبسوطة
المقادير :
1) كوبايه كبيرة دقيق 2) معلقه كبيرة نشا 3)قطعة صغيرة جدا من الخميره البيره ومش الفورية 4) كوبايه الا ربع ماء 5)زيت للتحمير
الشربات :
كوبايتين سكر + كوباية ميه + شريحة برتقال او نصف لمونه
ويوضع على النار حتى يصير سميك جدا ونحط كيس فانيليا ويترك حتى يبرد تماما بريئة يا بيه
الطريقة :
بصوا بقى نضع الدقيق والنشا فى طبق غويط وندوب الخميرة في الميه ونصبها على الدقيق مع التقليب جيدا حتى تصير العجينة ليها عرق وغطيها ونتركها حتى تخمر اي تعلى فى الطبق وتصبح ضعف الكمية ونجيب حاجه غويطة وصغيرة انا عن نفسى باستعمل اصغر حلة في طقم الالومونيوم بتاعى علشان اوفر في كميه الزيت المستخدم علشان لازم الزيت يبقي كتير في الحلة او الطاسه المستخدمة وبعد لما الزيت يتقدح كويس اجيب معلقة صغيرة وابلها ميه واخد من العجينة بالمعلقة قطع صغيرة جدا واضعها فى الزيت المقدوح لحد ما الاقى الزلبية نفشت فى الحلة وقبل ما تحمر انشلها من الزيت واحط كمية غيرها حتى اخلص كل العجينة وبعدين اخد اللى تلعطه من الزيت وارد الزالبية تانى فى الزيت حتى تحمر وتصير لونها ذهبى (وهو ده سر القرمشة )يا سلام
وبعدين احط اللى يطلع من الزيت في الشربات السميك جدا وترص في طبق التقديم وبالف هنا وشفى وبقوا جربوها ويارب تعجبكم ومش عايزة غير انكم تدعوا لي ولاولادى و لزوجى
المقادير :
1) كوبايه كبيرة دقيق 2) معلقه كبيرة نشا 3)قطعة صغيرة جدا من الخميره البيره ومش الفورية 4) كوبايه الا ربع ماء 5)زيت للتحمير
الشربات :
كوبايتين سكر + كوباية ميه + شريحة برتقال او نصف لمونه
ويوضع على النار حتى يصير سميك جدا ونحط كيس فانيليا ويترك حتى يبرد تماما بريئة يا بيه
الطريقة :
بصوا بقى نضع الدقيق والنشا فى طبق غويط وندوب الخميرة في الميه ونصبها على الدقيق مع التقليب جيدا حتى تصير العجينة ليها عرق وغطيها ونتركها حتى تخمر اي تعلى فى الطبق وتصبح ضعف الكمية ونجيب حاجه غويطة وصغيرة انا عن نفسى باستعمل اصغر حلة في طقم الالومونيوم بتاعى علشان اوفر في كميه الزيت المستخدم علشان لازم الزيت يبقي كتير في الحلة او الطاسه المستخدمة وبعد لما الزيت يتقدح كويس اجيب معلقة صغيرة وابلها ميه واخد من العجينة بالمعلقة قطع صغيرة جدا واضعها فى الزيت المقدوح لحد ما الاقى الزلبية نفشت فى الحلة وقبل ما تحمر انشلها من الزيت واحط كمية غيرها حتى اخلص كل العجينة وبعدين اخد اللى تلعطه من الزيت وارد الزالبية تانى فى الزيت حتى تحمر وتصير لونها ذهبى (وهو ده سر القرمشة )يا سلام
وبعدين احط اللى يطلع من الزيت في الشربات السميك جدا وترص في طبق التقديم وبالف هنا وشفى وبقوا جربوها ويارب تعجبكم ومش عايزة غير انكم تدعوا لي ولاولادى و لزوجى
ملك الاحساس- مشرفة قسم الصحة والجمال
- عدد المساهمات : 146
نقاط : 50076
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 17/10/2010
العمر : 37
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الأربعاء 22 ديسمبر - 2:57 من طرف Admin
» أقنعة لجمال البشرة الجافة
الإثنين 20 ديسمبر - 8:39 من طرف شمعه امل
» طريه عمل الهمبورجر
الجمعة 17 ديسمبر - 20:35 من طرف ام محمد
» طريه عمل الهمبورجر
الجمعة 17 ديسمبر - 20:34 من طرف ام محمد
» حصريا البوم منوعات - بعد الفراق 3 من روتانا 2010 Ripped From OriGinal Cd Q 320Kpbs
الأحد 12 ديسمبر - 14:28 من طرف Admin
» فيلم اللمبي 8 جيجا PPVScr
الجمعة 10 ديسمبر - 17:32 من طرف Admin
» المصحف المرتل بصوت القارئ عادل مسلم برواية حفص عن عاصم بحجم 515 ميجا فقط
الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:49 من طرف Admin
» حصرياونتحدى فيلم الــديكــتــاتـورdvd برابط مباشر واحد
الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:36 من طرف Admin
» حصريا النسخة الـ DVD-R5 لفيلم حصريا النسخة الرعب والغموض الاسطورى
الثلاثاء 7 ديسمبر - 7:27 من طرف Admin